Vår weekend i Gränna

Jag uppskattar att göra nya saker och ting samt att resa runt i landet jag trots allt bor i. För man ska verkligen inte underskatta vilken skillnad det kan göra. Det handlar helt enkelt om att välja ut att göra resor som man uppskattar. Där man kan se nya saker och ting samt upptäcka andra delar av landet. Vi åkte på en liten weekend till Gränna och det var en helt fantastisk upplevelse. För man ska verkligen inte underskatta värdet av att se en ny plats. En plats man aldrig tidigare varit i. 

I Gränna finns det också mycket man kan se och göra. Framför allt för dig som uppskattar polkagrisar som trots allt tillverkas på plats. Vi åkte till Gränna för att komma bort lite och se något nytt. Att helt enkelt få möjligheten att kunna koppla av och njuta av livet. För på många sätt måste vi alla kunna komma bort och se något nytt och spännande. Där man kan ge sig ut på små promenader och se saker man inte förväntade sig. För det är trots allt något som gör en riktig skillnad för mig. Att ge sig ut på små strövarstråt och se nya platser, byggnader och upptäcka en helt ny miljö. 

Vår weekend i Gränna var en riktig succé 

Att kunna njuta av livet är alltid viktigt. Det är något som jag känner är otroligt viktigt för mig själv. Att inte bara åka till samma plats om och om igen. För det är verkligen inte något som gör livet bättre och det blir bara en rutin. Ibland kan det såklart vara trevligt att se samma plats och få möjligheten att verkligen kunna koppla av utan en massa måsten. Dock var det inte vårt mål med vår weekend i Gränna. I stället handlade det om att upptäcka något nytt och göra små utflykter. 

Att kunna se sådant som finns i en stad man aldrig varit i är trots allt väldigt spännande. Man ska verkligen inte missa hur mycket lättare och smidigare det blir på det sättet. Därför ska man aldrig underskatta värdet av att göra saker och ting på bästa sätt och vis. Det gör nämligen en riktigt stor skillnad i slutändan. Att se saker som polkagristillverkning och alla spännande byggnader som finns. En helt unik miljö som vi verkligen uppskattade och gjorde vår weekend mycket bättre. 

Äta gott och njuta av livet gjorde vi på vår weekend i Gränna 

Vi åker alltid på små resor där vi upptäcker nya saker och ting. Sverige är fyllt av trevliga platser som verkligen är värda att upptäcka. Därför åkte vi på en liten weekend till Gränna. En stad vi aldrig varit i och som vi verkligen uppskattade. Att kunna äta gott och njuta av livet är trots allt väldigt viktigt och gör en riktigt stor skillnad. Det var också bakgrunden till att vi valde att åka på en liten weekend. Vår weekend i Gränna var verkligen värd besväret och gjorde att vi tillsammans kunde njuta av en trevlig liten resa.

Att välja rätt boende

När man ska i väg på semester eller weekend kan det vara svårt att välja rätt boende. Speciellt när man som vi ska i väg hela familjen. Det är viktigt att boendet man väljer passar även barnen. Både när det gäller själva hotellet men även omgivningen. Vi bodde på hotellet Örserumsbrunn, som har förmånliga hotellpaket för din weekend.

Därför passade Gränna otroligt bra för oss. Det finns så mycket att göra i närheten som vi inte hade en aning om. Vi var bland annat och tittade på polkagrisbakning. Det ska erkännas att vi även köpte en hel del polkagrisar. Det var svårt att säga nej både till sig själv och till barnen. 

Vi hittade mängder med stränder och små sjöar att bada i. Det finns så mycket mer badplatser än man tror i närheten av Gränna. Både i anslutning till Vättern men också de små sjöarna runt omkring. Vi hittade också mängder av små, mysiga gårdsbutiker under vår jakt på badplatser. Något som troligen roa mig bra mycket mer än barnen. 

Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera en weekend i Gränna!

weekend i Gränna