Tygkassar med tryck – sprid varumärket med miljötänk


Miljön är viktigare än någonsin och alla tänker mer och mer ”grönt”. Alla behöver göra sitt för att utvecklingen ska gå åt rätt håll. Om alla plastpåsar hade fasats ut hade vi kommit en bra bit på vägen relativt enkelt. Ett väldigt bra alternativ till användandet av plastpåsar är tygkassar med tryck. En tygpåse gör jobbet som en plastpåse gör – men med flera andra bra egenskaper som plastpåsar saknar.

Fördelarna med tygkassar

Vad är då fördelarna med tygkassar? Det finns många fördelar gentemot det konkurrerande alternativet. För det första så håller en tygkasse väldigt mycket bättre. Du kan använda den om och om igen utan att den slits nämnvärt. Tänk hur mycket plast man sparar genom att använda en tygkasse i stället för en tillverkad i plast. Så istället för att köpa en plastpåse varje gång du ska gå till affären så borde du ha med dig en egen tygkasse. För att göra det mer personligt så kan du köpa tygkassar med eget tryck. På så sätt sticker du ut till och från mataffären co kanske inspirerar andra att också använda tygpåsar.

Det ser mycket trevligare ut att gå runt med en påse tillverkad i tyg istället för plast. Det ger ett helt annat intryck och folk lägger märke till dig och din miljömedvetenhet på ett helt annat sätt.

Tygkassar med företagets logga på

De flesta företag har idag en strikt miljöpolicy som de måste följa. Detta är något väldigt positivt och kan utföras på många sätt. Utrusta era medarbetare på företaget med tygkassar tryckta med företagets logga på för att visa att ni också tänker på miljön. Dessa tygpåsar kommer garanterat komma till användning för dina anställda både i jobbet och privat. De kan ta med sig påsarna ut på kundmöten så att de samtidigt sprider varumärket och eran positiva miljöinställning överallt. Alla på företaget borde ha tillgång till tryckta tygkassar för maximal spridning.

Ska ni ställa ut företaget på en mässa eller liknande kan det också vara en bra idé att trycka upp ett gäng tygpåsar med tryck på. Genom at skänka bort tygpåsarna till bland annat kunder och leverantörer så exponerar ni ert företag på ett bra sätt. Det blir också en uppskattad give-away då det är en användbar produkt som ni ger bort.

Se till att just ditt företag är i framkant i miljötänket genom att värna om miljön. Gå emot alla typer av plastprodukter och satsa på ett hållbart tänk. Detta kommer gynna er som företag men också kanske ännu viktigare – miljön. Ett företag som kan hjälpa er med detta är Plustryck som säljer reklamprodukter på nätet.

Utforska deras stora utbud av väskor och andra roliga profilprodukter!

Jag lovar att jag kommer göra det jag kan för att minska på platsen!