Spabad hemma – ett måste!

Har du någonsin provat ett utomhus-spabad hemma?

Det gjorde jag i helgen. Jag kan säga att det var bland det bästa och skönaste jag gjort!
Spabadet köpte jag ifrån MSpa Sverige för ett väldigt bra pris, samt att det var enkelt att ställa ut och få att fungera.

Det var en spännande känsla när jag väl hade fått klart allting och det var dags för första doppet. Det var 5 minusgrader i luften när jag bestämde mig för att hoppa i det varma sköna badet. Det var uppvärmt till en otroligt behaglig temperatur – jag tror minsann att det var ca 40 grader varmt i vattnet. Jag hade bjudit över 3 vänner för att dela denna härliga glädje av att äntligen få hoppa ner i mitt nya spabad från MSpa.

Goda vänner, drinkar & spabad

Mina vänner kom över vid 8-tiden för en härlig spakväll på min veranda. Jag hade tänt upp ett par ljus kring badet. Det blandat med den ljusslinga som jag köpte till spabadet skapade en otroligt fräck effekt. Färgen på ljuset var blågrön och det såg ut som om man var på det lyxigaste spat i världen. Mina vänner blev så imponerade!

För att toppa detta så blandade vi ihop ett par drinkar, både kalla och varma. Vi blandade i ordning bland annat gin & tonic och Screwdriver. Den stora favoriten ute i kylan blev dock den underbart goa och varma drinken Irish Whiskey. Den passade så otroligt bra för en sådan här kväll.

När vi äntligen fick hoppa i badet var lyckan enorm. Tänk er att gå ifrån 5 minusgrader och hoppa ner i 40 grader varmt & underbart spabad. Kontrasten mellan det kalla vattnet och kylan var fantastisk. Alla mina vänner som var på besök tyckte hela upplevelsen var grym och de kommer gärna på återbesök fick jag hintar om.

Spabad är en stark rekommendation

Jag kan alla tipsa om att köpa sig ett Spabad ifrån MSpa. Det är en upplevelse utöver det vanliga. Inte nog med att de är billiga och prisvärda för vad man får, de är också enkla att montera upp samt att få i gång.

MSpa erbjuder flera olika spabad för alla plånböcker och du kan köpa till massa häftiga tillbehör som gör upplevelsen än större. De har bland annat ljusanordningar som ger ljuseffekter ut över det vanliga.

Om du har lite pengar över under vinterhalvåret så måste du bara köpa ett spabad, du kommer inte ångra dig. Det kan också vara ett bra sätt att samla dina vänner, nära & kära för lite kvalitéstid tillsammans.