Om mig

Hej och välkomna till min blogg. 

Suzanne heter jag och är nu i startgroparna med min nya blogg. Jag bor i Jönköping i en stor villa med just nu 18 dörrar och 44 fönster. Jag delar mitt stora fina hus med min familj och två små hundar. 

Inredning är min stora passion men här kommer ni också att få läsa om mycket annat inom matlagning, mode, familjeliv och trädgård. Lika mycket som jag älskar inredning så brinner mitt hjärta för att resa och upptäcka nya platser, både i Sverige och utomlands. Men eftersom läget är som det är runt om i världen så kommer det inom den närmsta tiden inte bli så mycket inlägg om just resor. 

Jag älskar alla typer av inredning men hemma hos mig kommer ni att hitta den skandinaviska designen i en kombination med bohemiska inslag som går i svart, vitt och grått. Jag fullkomligt älskar loppmarknader och blandar mer än gärna gammalt och nytt. Jag tror inte att det finns något som jag blir lyckligare än av att hitta en mysig loppis och göra ett unikt fynd till en billig peng. Det fyller mitt hjärta med så mycket inredningskärlek som det bara går. Eller jo, det finns en sak som gör mig lyckligare och det är när jag kombinerar detta fynd med en alldeles nyinköpt inredningsdetalj av modern touch. 

Här på bloggen kommer jag att visa glimtar från mitt eget hem blandat med inspiration från andra. Mitt mål med denna blogg är att kunna inspirera er som läsare och även ett sätt för mig att utvecklas och dokumentera mina inredningsplaner och idéer. 

Välkomna hit för att följa mig!